DE VIDEOGRAAF…

Mijn naam is Annet ten Brinke, woonachtig in Lemelerveld en sinds 2012 actief onder de naam De Videograaf.nl. Hoofdzakelijk film ik trouwerijen, maar ook uitvaarten. Daarnaast maak ik regelmatig herinnerfilms (fotopresentaties) voor uitvaarten. Dit betekent dat ik foto’s krijg aangeleverd van de familie, waar ik vervolgens een professionele film van maak die tijdens de rouwplechtigheid wordt getoond.

Bij het monteren van het beeldmateriaal maak ik gebruik van het professionele Adobe software-pakket, waaronder Premiere Pro, After Effects, maar ook regelmatig Photoshop. In september 2015 heb ik aan de Media Academie in Hilversum (College of MultiMedia) een opleiding voor After Effects gevolgd. Door deze opleiding zijn mijn mogelijkheden binnen dit programma veel groter geworden. In 2017 heb ik het professionele softwarepakket Cinema 4d aangeschaft en tevens een cursus voor dit pakket gevolgd bij EnyaCAD in Rotterdam. Om mijn kennis op het gebied van Cinema4d verder uit te breiden, heb aan de Media Adacemie in Hilversum de opleiding tot 3d producer met succes afgerond. Door de inzet van Cinema4d beschik ik over een werkwijze waarmee ik de mogelijkheden in iedere film verder kan personaliseren.
In de toekomst hoop ik mijn kennis op het gebied van Cinema4d, in combinatie met After Effects nog verder uit te breiden, om op die manier maatwerk te kunnen blijven afleveren.

Met vriendelijke groet,
Annet ten Brinke
De Videograaf.nl

“Heel erg bedankt Annet!!! Dit is een prachtig bewaardocument geworden voor ons allemaal en betekent ontzettend veel.”

NEEM CONTACT OP

Wij helpen u graag verder

Heeft u nog vragen, of wilt u een offerte van bepaalde diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Annet ten Brinke
P.Buismanstraat 12
8151 BG Lemelerveld
0572 850750
0614136115 (alleen Whatsapp)

info@devideograaf.nl