Gaan jullie binnenkort trouwen? Van harte gefeliciteerd!

Wat leuk dat jullie gaan trouwen! De Videograaf verzorgt graag jullie trouwreportage. We leggen de mooiste momenten van jullie dag vast in een professionele reportage.  We filmen de hele ceremonie, zodat je deze op een later moment nog eens rustig kunt bekijken…en luisteren natuurlijk!  Daarnaast mag een trouwclip met alle hoogtepunten van jullie dag ook niet ontbreken. Wij zorgen ervoor!

Ook is het bij ons mogelijk om een “filmpauze” in de dag te plannen. Wil je nog graag een stukje van het avondfeest gefilmd hebben, maar liever niet alles wat daarvoor gebeurt, dan komen we gewoon nog even terug!

In een vrijblijvend gesprek vertellen we jullie graag over deze en andere mogelijkheden.

“Wow!!! Wat geweldig de film!! Echt we hebben genoten en gaan hem nog heel vaak kijken! Echt fantastisch, het laatste stuk na de uitgebreide film was ook een gave verrassing, super met al die foto’s en de muziek! We zijn super enthousiast.”

“We hebben de ‘korte’ versie al gekeken, wat !SUPER! mooi gemaakt, onze complimenten!!!!
We zullen je ook aanraden bij anderen als we wat horen!! Hartstikke bedankt voor deze mooie film!!”

Same day edit...
Met een same day edit geniet u samen met uw gasten dezelfde avond al van een prachtige trouwclip. Tijdens het avondfeest wordt de 'same day edit' getoond. Een bijzondere verrassing voor uw gasten.

Vraag gerust naar de mogelijkheden!


Meer informatie over een trouwreportage...

Wanneer de situatie (en dagindeling) het toelaten worden de opnames met twee, of soms drie camera’s gemaakt. Hierdoor wordt de kans dat de mooiste (onverwachte/ongeplande) momenten worden vastgelegd aanzienlijk vergoot. Daarnaast heeft deze manier van werken als belangrijk voordeel dat er bij de montage geschakeld kan worden tussen de verschillende cameraposities. Dit draagt bij aan dynamischer eindresultaat.

Zoals eenieder met het maken van een groepsfoto vast wel eens heeft ervaren, is er een behoorlijke ruimte nodig tussen de camera en de groep om iedereen in beeld te krijgen. Naarmate de groep groter wordt en/of de ruimte kleiner, wordt het moeilijker om alles vast te leggen. De gebruikte camera’s beschikken daarom allemaal over een groothoeklens waardoor er in een beperkte ruimte (zalen, kamers enz.) een grotere kijkhoek ontstaat.

Ondanks de optische- en elektronische stabilisatie op de gebruikte camera’s, die ongewenste bewegingen tijdens het filmen zoveel mogelijk opvangen, worden de mooiste beelden geschoten vanaf een statief. Het grote nadeel van een statief is echter dat de positie niet flexibel is. Om de voordelen van een gestabiliseerd punt te combineren met de diverse flexibele posities wordt er gebruik gemaakt van een steadi-arm systeem.
Dit systeem zorgt ervoor, doordat de camera op een geveerde en zwenkende arm bevestigd is door middel van een vest, dat de krachten worden verdeeld over de heupen en schouders. Hiermee is het mogelijk lange tijd stabiele beelden te maken vanaf één positie of snel van positie te wisselen. De steadicam zorgt ervoor dat er snel van positie kan worden gewisseld.

Al het beeldmateriaal wordt digitaal opgenomen en gemonteerd in High Definition (HD). Deze Engelse term wordt gebruikt om aan te geven dat beelden kunnen worden weergegeven in de hoge kwaliteit van de hedendaagse TV-uitzendingen.

 

Wanneer u geen blu-ray speler heeft en uw televisie geen bestanden kan afspelen, wordt de film op dvd-schijf afgeleverd. Hierdoor ontbreekt de mogelijkheid om de film in de hoogste kwaliteit te zien en bewaren. Het advies, in dit geval, is dan ook om aanvullend een film op USB-stick af te nemen zodat u een kopie op uw computer kan maken als backup, of op een later moment kunt gebruiken op een televisie die deze optie wel ondersteunt. Op een blu-ray kan de film wel in de hoogste kwaliteit worden opgeslagen.

Voor het monteren van het beeldmateriaal maken we gebruiken van het softwarepakket van Adobe. Het voorbereidende werk gebeurt in After Effects en Photoshop, het overige montagewerk in Adobe Premiere. Daarnaast wordt ook gebruik gemaakt van Cinema 4d.

 

Wanneer u een 'same day edit' wilt, kunt u het beste contact opnemen. Wij informeren u graag over de kosten en mogelijkheden.

  • 5 uur opname
  • gebruik meerdere camera's
  • HD beeldmateriaal volledige ceremonie
  • trouwclip (ca. 10 minuten)

    v.a. € 695, -

NEEM CONTACT OP

Wij helpen u graag verder

Heeft u nog vragen, of wilt u een offerte van bepaalde diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Annet ten Brinke
P.Buismanstraat 12
8151 BG Lemelerveld
0572 850750
0614136115 (alleen Whatsapp)

info@devideograaf.nl